UVJETI KORIŠTENJA

1. DEFINICIJA

Ova definicija bi vam trebala pomoći da razumijete naše Opće Uvjete poslovanja. Kada kažemo „mi“, „nas“, „naš“ onda govorimo o Obrtu za ugostiteljstvo „MARINA“, Obala Alda Rismonda br. 2, 52210 Rovinj, iz Republike Hrvatske.

Molimo Vas da se prije početka korištenja Internet stranica www.marina-rovinj.hr („stranice“) upoznate s ovim Općim uvjetima korištenja Internet stranica. Imate li bilo kakva pitanja ili nejasnoće vezane za uvjete korištenja, molimo da nam se obratite na jedan od načina navedenih na našoj „kontakt“ stranici.

2. OPĆENITO

Ovi Opći Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila koji se odnose na korištenje internetskih stranica www.marina-rovinj.hr i njenih podomena i pod-direktorija od strane krajnjih korisnika. Ovi Opći Uvjeti se odnose na ovu web stranice, kao i na sve druge web stranice ili mobilne aplikacije koje su u našem posjeduju ili kojima mi upravljamo (posebno “Web stranica” i zajedno “Web stranice”). “Web stranice” uključuju same web stranice i sve web stranice, interaktivne značajke, aplikacije, widgete, blogove, društvene mreže, poveznice na društvene mreže ili druge online, mobilne ili bežične ponude koje postavljaju vezu s ovim Općim Uvjetima, bilo da se pristupa putem računala, mobilnog uređaja ili druge tehnologije. Korištenjem ovih internetskih stranica, krajnji korisnici iskazuju da se slažu s ovdje iznesenim uvjetima i pravilima te pristaju na korištenje web stranica. Pravo korištenja web stranica osobno je pravo krajnjeg korisnika, i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe. Krajnji korisnik osobno je odgovoran za zaštitu povjerljivosti lozinki, na mjestima gdje one kao takve postoje. Krajnji korisnik je upoznat sa činjenicom da, iako je internet općenito sigurna okolina, ponekad dolazi do prekida usluga, ili do događaja koji su izvan naše kontrole. Stoga, mi ne možemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na internetu. Iako je naš cilj ove internetske stranice učiniti dostupnom 24 sata dnevno i to 7 dana u tjednu, internetske stranice ponekad možda neće biti dostupne zbog bilo kojeg razloga, uključujući i njihovo rutinsko održavanje. Krajnji korisnik se slaže i prihvaća da zbog razloga, koji su kako pod, tako i izvan naše kontrole, pristup internetskim stranicama ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen.

Zadržavamo pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja, uključujući, i bez ograničenja, sadržaj, vrijeme dostupnosti, kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje stranica. Nadalje, možemo prestati slati bilo koji dio informacija, ili bilo koju vrstu informacija, možemo promijeniti ili ukinuti bilo koji način prijenosa podataka te možemo promijeniti brzine prijenosa podataka, kao i bilo koje njihove druge karakteristike.

Korištenjem ovih internetskih stranica izjavljujete da ste upoznati i suglasni s ovdje iznesenim uvjetima poslovanja i pravilima. Ukoliko se s ovdje navedenim uvjetima korištenja i pravilima ne slažete, molimo vas da se suzdržite od uporabe ovih internetskih stranica.

3. PROMJENA UVJETA

Zadržavamo pravo u bilo kojem trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatramo potrebnim, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih Općih Uvjeta i/ili Pravila o privatnosti podataka. Stoga, savjetujemo korisnike da s vremena na vrijeme ponovo pročitaju informacije sadržane u Općim Uvjetima i Pravilima o privatnosti podataka, a kako bi ostali informirani o takvim promjenama. Napominjemo da ukoliko dođe do promijene Općih Uvjeta korištenja i Pravila o privatnosti, i vi nastavite koristiti naše internetske stranice, podrazumijeva se da prihvaćate Opće Uvjete poslovanja i Pravila o privatnosti koji su trenutno važeći. Bilo kakva izmjena ili brisanje uvjeta i pravila korištenja stupit će na snagu odmah nakon što bude objavljena na stranicama. Bilo kakvo korištenje ovih internetskih stranica od strane krajnjeg korisnika nakon takve obavijesti podrazumijevat će se kao prihvaćanje tih promjena.

4. OPREMA

Krajnji korisnik je odgovoran za nabavu i održavanje svoje računalne opreme, uključujući sav softver i hardver koji posjeduje i koji koristi, kao i drugu opremu potrebnu za pristup i korištenje ovih Internetskih stranica te sve sa tim povezane troškove. Mi nismo odgovorni za bilo kakva oštećenja opreme krajnjeg korisnika koja mogu nastati kao posljedica korištenja ovih Internetskih stranica.

5. PONAŠANJE KRAJNJEG KORISNIKA

Zabranjuje se prenošenje i objavljivanje opscenih, uvredljivih, vulgarnih, prijetećih ili nepristojnih ili na drugi način neprihvatljivih ili protuzakonitih sadržaja, kao niti onih koji krše neka od prava bilo koje strane ili sadrže viruse ili drugi štetan materijal. Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica kršenja nekog prava ili za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizaći. Također, pridržavamo pravo (ali ne i obvezu) da korisničke poruke u cijelosti ili djelomično izbrišemo.

6. INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

Sadržaj ove lokacije zaštićen je autorskim pravom koje pripada Obrtu za ugostiteljstvo „MARINA“ (www.marina-rovinj.hr) ili je ustupljeno Obrtu za ugostiteljstvo „MARINA“ (www.marina-rovinj.hr), a u vlasništvu je trećih osoba. Obrt za ugostiteljstvo „MARINA“ (www.marina-rovinj.hr) također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove lokacije. Ova lokacija sadrži zaštitne znakove, imena pojedinaca i drugo slično intelektualno vlasništvo u posjedu Obrta za ugostiteljstvo „MARINA“ (www.marina-rovinj.hr) ili u vlasništvu trećih osoba. Ne smije se smatrati da je bilo koji sadržaj na ovoj lokaciji bez ograničenja, no može se zatražiti dopuštenje za umnožavanje. Sve fotografije, slike, biografski podaci osoba i ostali materijali koji se pojavljuju na ovim internet stranicama isključivo su vlasništvo Obrta za ugostiteljstvo „MARINA“ (www.marina-rovinj.hr). Autorsko pravo na sve materijale koji se nalaze na internet stranicama pridržava Obrt za ugostiteljstvo „MARINA“ (www.marina-rovinj.hr). Dopuštenje se daje medijskim subjektima radi upotrebe materijala isključivo u uredničke i promidžbene svrhe objavljivanja u novinama, časopisima i elektronskim medijima. Također nije dopuštena uporaba bilo kojeg materijala s ovih stranica u svezi s prodajom ili nuđenjem proizvoda ili usluga bilo koje vrste.

7. ODGOVORNOST

Obrt za ugostiteljstvo „MARINA“ (www.marina-rovinj.hr) ne odgovara za štetu ili povredu (uključujući, ali ne isključivo, posebnu ili posljedičnu štetu) koja nastane kao rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela web lokacije. Obrt za ugostiteljstvo „MARINA“ (www.marina-rovinj.hr) će uložiti razuman napor kako bi se na njegovoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost.

8. IZJAVA O POVJERLJIVOSTI PODATAKA

Obrt za ugostiteljstvo „MARINA“ (www.marina-rovinj.hr) obavezuje se da će čuvati privatnost svih svojih korisnika. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o korisnicima. Pročitajte više u našim Pravilima o privatnosti.

9. PRAVO IZMJENE SADRŽAJA

Zadržavamo pravo izmjene sadržaja web stranica na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga i nismo odgovorni ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Poštujemo privatnost posjetitelja na našoj web stranici i prikupljat ćemo samo osnovne podatke (ime, prezime, e-mail) koje nam korisnici dobrovoljno dostave i koji su potrebni za udovoljavanje zahtjeva korisnika.